1- مقام اول رو میدم به مهراد هیدن ! هم از سبک موسیقی اش و هم از شخصیتش خیلی خوشم میاد !

2-رضا پیشرو و محمدرضا شایع . هم بخاطر سبک خاصشون . هرچند این دو نفر سبک نسبتا متفاوتی در رپ خوندن دارند . رضا پیشرو بیشتر گنگ و حالت های عرفانی ( نمیدونستم کلمه درست چیه به نظرم یه جور عرفانه ) و شایع هم که نگم براتون ! و هم بخاطر گذشتشون و چه مسیری رو هم طی کردن خیلی باهاشون حال میکنم !

3-کوروش وانتونز . از گروه وانتونز مخصوصا کوروش خیلی خوشم میاد . تو سبک دیس لاو واقعا فوق العادست . کافیه البوم 420 رو گوش بدین !

4-سینا ساعی و تیک تاک + ویلسون . کلا فاز گنگشون بالاست ! البته ناگفته نماند MJ هم گنگش بالاست !

5- سپهر خلصه  . اصلا مغز این پسر فوق العادست . ایهام ها و جمله بندی ها و همچنین طرز خوندنش خاص خودشه !

6- جی جی قدیم : فقط و فقط بخاطر ایهام های زیادی که تو اهنگای قدیمش هست وگرنه الان اصلا بدرد نمیخوره !

7-پوتک و شاهین . پوتک رو با تند خوندن و اعتراضی خوندنش خیلی دوست دارم . به قول یک نفر پوتک یا اهنگاش خیلی خوبن و یا خیلی بد . اهنگ متوسز نداره . شاهین هم توضیح نمیدم :/

+تو این رده بندی اسطوره ها و یه سری بزرگان رپ فارس (چه در حال فعالیت باشند و چه نباشند )  رو نگفتم . چون همیشه تو ذهنم هستن مثل بهرام ، هیچکس ،یاس، علی سورنا و  و .

+شاید یعدا یه سری اضافه کنم !

+دوستان همیشه حاضر در صحنه بگم که این رتبه برای شخصیت و روحیه منه و هیچ جوره از نظر فنی مقایسه نکردم . و از لحاظ کلی این رو بیان نکردم . بلکه دیدگاه کاملا شخصی خودمه . نیایید بگید عه چرا شاهین اخریه و اینا من کمتر گوشش میدم نسبت به بقیه بخاطر همین تو اخر نوشتم . هر وقت فاز شاهین باشه قفلی رو شاهینم ! ولی دوسش دارم !

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نقاشی ساختمان ارکان قلی پور ... صندوقخونه همیار خوب درسی شما هادي قهرماني perspolis همسریابی و همسرداری ایرانی اصول حسابداری تعمیرگاه Relaxx yas ghanatabadi